top of page
söndag
27 maj
9.00 - 17.00
på 
Stall Aftonsol
Pris: 79

 Heldagskurs

Öppna upp din inre power! 

 

för dig som vill

vara mer närvarande i nuet.

När prioriterade du dig själv först senast? Känner du dig stressad och slut? Känner du att du sitter fast?

 

Unna dig en heldag för dig själv! Vi erbjuder dig en må bra dag där vårt mål är att ge dig verktyg till att bli mera närvarande i din vardag och fördjupa din kontakt till dig själv och din inre power. Vi håller till på natursköna Stall Aftonsol i Hammarland, pärlan vid havet! Vi äter god hälsosam mat och har en dag full med må bra innehåll som meditation, yoga och föreläsningar om helhetshälsa och personlig utveckling. 

 

Vi har plockat ihop de bitar som under åren hjälpt oss att steg för steg hitta vår inre kraft, tro på oss själva och hitta harmoni och balans i livet. Att få hjälpa andra att hitta sin inre power är bland det roligaste som finns! Därför vill vi bjuda in dig som vill få mer kunskap om hälsa ur ett helhetsperspektiv, utvecklas som person, bli tryggare i dig själv och hitta ett inre lugn.

Vi tror att kroppen och sinnet är en helhet och att man parallellt behöver titta på fler bitar för att må bra. Under den här dagen kommer du få mer kunskap om hur yogan hjälper dig i både din kropp och ditt sinne att komma i kontakt med ditt inre. Du får ett yogapass, en kort meditation och i hälsoföreläsningen handlar en del om hur du kan använda yogan & andningen som en nyckel till att bli mer närvarande här och nu. Hälsoföreläsningen handlar också om kroppen och du får svar på frågor som vad är det som ger dig energi, vad är det som tar energi och vilka bitar behövs för att skapa en helhetshälsa?

 

När vi tittat på kroppen, helhetshälsa och genom yogan fördjupat vår kontakt till vårt inre ägnar vi eftermiddagen åt att fördjupa våra kunskaper kring personlig utveckling. Vi lär oss grunderna kring hur vårt sinne funkar och hur vi kan lära oss att använda våra tankar till att skapa ett positivt liv! Du kommer få enkla redskap du kan använda i vardagen när stressen och de negativa tankarna kryper på. Vi kommer också att ha enklare övningar för att hjälpa dig att få förståelse för vilka bitar som är viktigast för dig att jobba med för att skapa det du drömmer om i ditt liv!

Dagens upplägg

Dagen börjar med en kortare meditation för att låta dig landa i denna dag. Sedan äter vi en lätt frukost innan föreläsning om vad kroppen behöver för att må bra som helhet. Efter det har vi ett yogapass på 90 minuter innan gemensam lunch. På eftermiddagen är det föreläsningar mixat med övningar i personlig utveckling. Vi avslutar dagen med sammanfattning och fika vid havet. Maten som servas under dagen är hälsosam mat som ger din kropp näring och energi.

Dagen i punkform

  • Söndag 27 maj 9.00 - ca 17.00, pris 79€. Frukost, lunch & fika ingår.

  • Kort morgonmeditation

  • Hälsofrukost

  • Föreläsning om vad kroppen behöver för att må bra

  • Yoga 90 min

  • Hälsolunch

  • Föreläsning om personlig utveckling med övningar

  • Avslutning och fika på klipporna vid havet (om vädret tillåter)

Boende

Om du inte bor på Åland men vill delta kan vi erbjuda boende i Stall Aftonsols flerbäddsrum. Kostnad 25 €/ natt.

Vi som håller kursen

Johanna Holmström  

Yogalärare & Sjuksköterska.

För mer inspiration, kontakt och om mer Johanna klicka här

Ulrika Rosshagen

Socionom, Diplomerad Näringsrådgivare, Energiterapeut och Livsstilscoach. För inspiration, kontakt och mer om Ulrika klicka här

Det är din tur nu!

Ge dig själv gåvan

att komma mer i kontakt

med din inre power för att skapa

ditt liv så som du vill ha det!

 

Varmt välkommen att anmäla dig!

Begränsat antal platser, max 10 deltagare.

 

Anmäl dig nu till:

 

Johanna på +358 40 542 3629, info@aftonsol.ax eller via facebook messenger.

Ulrika på +46 70 848 0140, ulrika.rosshagen@gmail.com eller via facebook messenger. 

Har du frågor, varmt välkommen att ta kontakt med oss.

bottom of page